Varaosahaku >

TUOTTEET

Tuotteet

Valikoimamme kattaa sekä yritysten että kodin laadukkaat tuotteet. Meiltä hankitaan niin uudet tai käytetyt tietokoneet kuin Ethernet -kaapelit, tarra-arkit toimistoon tai karaokelaitteet kotiin. Olemme tosi monipuolinen kivijalka- ja verkkokauppa.

Maahantuomme itse tietokoneiden lisälaitteita, joten saatte suoraan sanottuna laadukkaat kaapelit ja tulostustarvikkeet halvalla ja nopeasti.

Neuvomme mielellään, ota rohkeasti yhteyttä vaikkapa palautelomakkeellamme ja vastaamme nopeasti.

Enemmän tietoa tuotteistamme tarjoaa sivustomme verkkokauppa. Etsi tuotteita hakutoiminnolla tai tuoteosastopuusta. Joskus voi tarvita tietokoneen korjausta, vaikka tuote on laadukas. Huoltomme takaa, että saatte apua myös näissä tilanteissa.

KAAPELIT JA ADAPTERIT

On tärkeää valita oikeanlaiset käyttötarkoitukseensa sopivat johtimet. Palvelemme teitä kaiken kattavasti kaapelituotteisiin liittyvissä asioissa.

Myymme Ethernet-kaapeleita sekä sisä- että ulkokäyttöön. Valikoimastamme löytyy myös asennuksiin tarvittavat Ethernet-kytkimet ja -liittimet. Asennuksissa auttaa tietoliikennekytkentöihin sopiva testeri. Valitsenko Ethernet -kaapelin ulkokäyttöön vai sisäkäyttöön speksattuna?

Liitäntöihin tarvittavat adapterit saatte myös meiltä, oli kyseessä sitten USB, HDMI, Display Port, SVGA, DVI, Keystone jne.

TULOSTUS JA KODIN TARVIKKEET

Erilaisten tulostinten ohella meillä on monipuolinen valikoima toimiston tarvikkeita. Olemme erikoistuneet tulostusvärien kuten muste- ja laserkasettien sekä kuvarumpujen myyntiin.

Meiltä löytyy niin Herma tarra-arkit kuin sekä Brother että Dymo tarranauhat.

OHEISLAITTEET, TIETOKONE- JA PUHELINTARVIKKEET

Valikoimassamme on erilaiset tietokoneen osat kuten tietokoneiden oheislaitteet ja komponentit sekä puhelintarvikkeet. Näitä ovat kuulokkeet, kaiuttimet, virtalähteet tietokoneille ja puhelimille, tietokoneen hiiri, langallinen tai langaton näppäimistö, reititin, UPS-laitteet ja akut sekä wifi-tuotteet.

Valikoimaamme kuuluvat tietokoneiden akut, laukut ja reput sekä sivultakatsomissuojat. Löydät meiltä kunnolliset ja laadukkaat näytöt, muistitkortit ja USB-muistit. Joskus saattaa myös olla tarpeen päivittää tietokoneen kiintolevy.

Tietoturvaanne voi parantaa jollakin tarjoamallamme tietoturvaohjelmalla, esimerkiksi F-Secure.

TOIMISTON TARVIKKEET

Olemme all-in-one -kauppa toimiston tarpeisiin. Meiltä löytyy toimistoon riisit paperia, tarrat, etiketit, erilaisia kyniä, kassa- ja maksupääterullat, tulostinvärit, toimistokuulokkeet, PRF -puhdistuskemikaalit, pientyökalut, liittimet, postitusputket, laminointikalvot, konferenssituotteet, valkotaulut, muovikansiot, mapit ja tietokonenäyttöjen telineet. Saatte meiltä myös ajankohtaiset kalenterit (almanakka) ja muistikirjat. Tarvittaessa voitte poimia valikoimastamme sähkötarvikkeita kuten pienoisloistelamppuja tai led-lamppuja.

Ergonomiatuotteet ovat yhä suositumpia tuotteitamme. Löydät meiltä ratkaisut paremman toimiston ergonomian järjestämiseen.

REDIT - TIETOKONEET

Meiltä voit ostaa sekä uusia että käytettyjä tietokoneita eri valmistajilta.

Etenkin yritykset tilaavat meiltä tietokoneita räätälöitynä omalla Redit -tavaramerkillämme. Nämä tietokoneet valmistetaan tilaajan toivomusten mukaisesti ja Redit -merkillämme on paikallinen huolto Pirkanmaalla. Olemme erityisen ylpeitä voidessamme tarjota räätälöidyn vaihtoehdon monikansallisille brändeille.

tech
Paytrail