Varaosahaku >

TUOTTEET

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus

Etusivu > Tietokoneiden oheislaitteet > Hiiret ja näppäimistöt > näppäimistöt

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TLG949
Valm. tuotekoodi
920-007141
Toimituskulut alk.
50,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl
  • Suunniteltu rentoon hallintaan PC-tietokoneen ja television yhteiskäytön ei pitäisi olla vaikeaa. Rentoudu ja selaa televisioon yhdistetyn tietokoneen sisältöjä vaivattomasti sohvan uumenista.
  • Integroitu langaton näppäimistö ja kosketusalusta Voit nauttia viihteestä ja PC-tietokoneen ja television yhteiskäytön saumattomasta ohjauksesta ilman erillisen näppäimistön ja hiiren aiheuttamaa vaivaa ja sekasotkua.Mukavien, hiljaisten näppäinten ja suurikokoisen (3,5 tuumaa) kosketusalustan ansiosta käyttö on vaivatonta.
  • 10 metrin (33 jalan) langaton toimintasäde Voit katsella videoita, selata verkkosivuja ja chattailla ystävien kanssa ilman ärsyttäviä katkoja. Herkästi reagoiva, huoleton yhteys jopa suuriin tiloihin. Langaton toimintasäde voi vaihdella käyttöympäristön ja tietokoneen asetusten mukaan.
  • Mediaa tukeva tv-näppäimistö K400 Plus -näppäimistön käyttö sujuu miellyttävästi alusta alkaen. Näppäimistöasettelu on suunniteltu rentoa mediakäyttöä varten. Helppokäyttöiset äänenvoimakkuuden säätimet ja nuolinäppäimet. Toisen ykköspainikkeen ansiosta voit selata sisältöjä ja tehdä valintoja kahdella kädellä. Pikanäppäimet Windows - ja Android -käyttäjille. Pikanäppäimet toimivat välittömästi, kun näppäimistö on otettu tuotepakkauksesta; erillisiä määrityksiä ei tarvita.
  • Plug-and-play-asennus K400 Plus -kaukosäätimen käyttöönotto sujuu hetkessä. Liitä pieni Unifying-vastaanotin USB-porttiin ja aloita hauskanpito.Yhden näppäimistövastaanottimen avulla voit liittää tietokoneeseen jopa kuusi Unifying-laitetta.
  • Paristojen käyttöikä: 18 kuukautta Saatat unohtaa, että tämä näppäimistö toimii paristoilla. Voit lähes unohtaa paristojen vaihtamisesta koituvan vaivan. Virtakytkimen käyttö lisää paristojen kestoa entisestään. Paristojen kestoa testattiin ulkopuolisen tahon suorittamissa testeissä, joissa laitetta käytettiin päivittäin kahden tunnin ajan. Akkujen ja paristojen todellinen käyttöikä vaihtelee käytön, asetusten ja olosuhteiden mukaan.
  • Yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien kanssa Suunniteltu käytettäväksi seuraavien järjestelmien kanssa: Windows 7, Windows 8, Windows 10 ja sitä uudemmat versiot, Android 5.0 tai uudempi versio ja Chrome OS .
  • Mukautettavaa hallintaa Voit käyttää K400 Plus -näppäimistöä suoraan tuotepakkauksesta nostamisen jälkeen tai voit mukauttaa näppäin- ja kosketusalusta-asetuksia Logitech Options -ohjelmistolla.

Laitteen tyyppi:  Näppäimistö - langaton
Liitäntä:  2.4 GHz
Toimintaetäisyys enintään:  Jopa 10 m
Langaton vastaanotin:  USB johdoton vastaanotin
Hot Key -toiminto:  Vaimennus, hiiripainikkeet, äänenvoimakkuus -, äänenvoimakkuus +
Leveys:  35.43 cm
Syvyys:  13.99 cm
Korkeus:  2.35 cm
Paino:  390 g
Väri:  Musta
Vaadittu käyttöjärjestelmä:  Google Chrome OS, Microsoft Windows 7 / 8 / 10 or later, Android 5.0 or later
Akku / paristo
Tyyppi:  AA-tyyppi
Asennettu määrä:  2
Huolto ja tuki:  Rajoitettu takuu - 2 vuotta

tech
tech
Paytrail