F-Secure Internet Security 1v 3laitetta

Etusivu > Ohjelmistot > tietoturva

F-Secure Internet Security 1v 3laitetta
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TFS892
Valm. tuotekoodi
FCFYBR1N003FI
Toimituskulut alk.
60,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Nauti parhaasta virustorjunnasta ja rentoudu. Nykyajan kehittyneiltä uhilta suojautumiseen tarvitaan kehittynyt verkkosuojaus, joka kattaa kaikki laitteet PC- ja Mac-tietokoneista älypuhelimiin ja tabletteihin. F‑Secure Internet Securityn kattavat ominaisuudet suojaavat sinut haittaohjelmilta ja muilta uhilta.

Pidä tietosi turvassa sekä haitta- ja kiristysohjelmat että muut verkkouhat poissa laitteistasi. Internet Security on saanut huippupisteet kattavasta suojauksestaan riippumattomilta testilaitoksilta.

Varmista turvallisuus verkkopankkia ja Internetiä käyttäessäsi ja verkko-ostoksia tehdessäsi. Pankkitoimintojen suojaus suojaa yhteytesi automaattisesti. Samalla selauksen suojaus varoittaa epäilyttävistä verkkosivuista ja estää huijaussivustot.

Käytönvalvontatoiminnoilla voit estää epäasiallisen sisällön ja asettaa digitaalisia raja-aitoja lapsillesi. Voit etähallita käytönvalvontasääntöjä ja suojata koko perheesi yhdellä tilauksella. Olemme tehneet digitaalisesta vanhemmuudesta helppoa.

Tekniset tiedot
Tuetut käyttöjärjestelmät
Tuetut ympäristöt ja järjestelmävaatimukset
Windows, Mac, Android, iPhone, iPad
Windows 8.1, 10, 11 ja uudemmat*
macOS 11 (Big Sur) ja uudemmat
iOS 14 ja uudemmat
Android 8.0 ja uudemmat

*ARM-pohjaiset tabletit eivät ole tuettuja "
Osoitteesta www.f-secure.com/internet-security löydät tuoreimman tiedon teknisistä tiedoista ja tuetuista kielistä.
My F-Secure -tilin luomiseen tarvitaan Internet-yhteys. Tarvitset tätä tiliä tilauksesi vahvistamiseen ja päivitysten vastaanottamiseen.

Lisenssien määrä 3
Lisenssin kesto, kk 12 
Ohjelmiston kieli Suomi 
Media Ei, ladattava ohjelmisto

tech
tech
Paytrail