Varaosahaku >

TUOTTEET

42'' Super Plus Matta paperi 210g 1067 mm x 30,5 m

Etusivu > Tulostus > paperit > HP paperit rullissa

42'' Super Plus Matta paperi 210g 1067 mm x 30,5 m
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TSP8498
Valm. tuotekoodi
Q6628B
Toimituskulut alk.
156,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

HP: n erittäin raskas mattapaperi on ensiluokkainen valotusgrafiikkamateriaali, joka tuottaa erinomaisen kuvanlaadun ja urattomia tulosteita. Se maksimoi tuottavuuden monipuolisten sovellusten, nopean kuivumisajan ja erinomaisen laminaattiyhteensopivuuden ansiosta.

Ihanteellinen painotaloille, suurille jälleenmyyjille, graafisille suunnittelijoille, mainostoimistoille, reproyrityksille, GIS-asiantuntijoille ja arkkitehdeille.

Kun työ vaatii ammattimaista täysvärigrafiikkaa ja fotorealistisia kuvia, tämä raskas ja matta paperi - paksun pintakerroksen alla olevan suojakerroksen avulla, joka mahdollistaa tulosteiden ilman uria - tarjoaa erinomaiset korostukset ja rikkauden yksityiskohdista.
Suorita viimeistelyprosessi nopeasti ja sujuvasti. Nopeasti kuivuvat, tahraton tulosteet - jopa suurella mustetiheydellä - mahdollistavat välittömän käsittelyn ja laminoinnin. Erinomainen yhteensopivuus kalvolaminaatin kanssa auttaa pitämään tuottavuuden huipulla.
Tuota monenlaisia graafisia valotuksia ja tulosta sekä HP: n väriaine- että pigmenttipohjaisilla musteilla. Tulosta yli vuoden kestävät tulosteet laminoimattomina sisäikkunoissa ja yli 200 vuoden kestävyys sisätiloissa suojattuna suoralta auringonvalolta.

tech
tech
Paytrail