Varaosahaku >

TUOTTEET

Epson Premium Glossy Photo Paperi, DIN A3+, 250 g, 20 arkkia

Etusivu > Tulostus > paperit sekä tarrat > Epson

Epson Premium Glossy Photo Paperi, DIN A3+, 250 g, 20 arkkia
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TPS5493
Valm. tuotekoodi
C13S041316
Toimituskulut alk.
31,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Premium Glossy Photo Paper, DIN A3+, 250 g/m², 20 arkkia
Kuvien parhaimmistoa

Älä jumiudu heikompilaatuisiin papereihin. Tämä Premium Glossy Photo Paper -valokuvapaperi tuo esiin kuviesi koko loiston. Tämän ylivoimaisen laadukkaan valokuvapaperin avulla kuvasi ovat täydellisen viimeisteltyjä, aina henkeäsalpaavista maisemista kullanarvoisiin hetkiin perheen kanssa. Hartsipäällysteinen, 255 g/m²:n painoinen paperi paitsi näyttää, myös tuntuu upealta.
Saumatonta yhteistyötä

Nauti tahraantumattomista ja vedenkestävistä kuvista sekä elävistä väreistä, kauniista sävyistä ja käsittämättömän tarkoista yksityiskohdista Epsonin papereiden ja musteiden avulla. Tämä paperi on erityisesti suunniteltu käytettäväksi yhdessä Epsonin musteiden ja tulostinten kanssa takaamaan paras mahdollinen lopputulos. Luonnollisten värien, pehmeiden liukuvärien ja aidontuntuisten ihonsävyjen ansiosta hetket ikuistuvat juuri sellaisina kuin ne muistoissasi ovat.
Kuvasi säilyvät vuosikausia

Valokuviin ikuistetaan ohimeneviä hetkiä, mutta kun yhdistät nämä varta vasten suunnitellut ja testatut valokuvapaperit tulostimiimme ja musteisiimme, kuviesi pitkä elinkaari on taattu.

tech
tech
Paytrail