Varaosahaku >

TUOTTEET

Epson Perfection V39II tasoskanneri

Etusivu > Tietokoneiden oheislaitteet > skannerit

Epson Perfection V39II tasoskanneri
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TPS12087
Valm. tuotekoodi
B11B268401
Toimituskulut alk.
135,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

kannaa, tallenna ja jaa kuvasi ja asiakirjasi nopeasti ja helposti tällä kapealla ja tilaa säästävällä koti- ja toimistoskannerilla.

  • 4 800 dpi:n skanneri
  • Toimii USB-yhteyden kautta
  • 30 % kierrätysmuovia

Tämän helppokäyttöisen USB-skannerin muotoilu on tyylikäs ja tilaa säästävä. Integroitu teline lisää joustavuutta, sillä sen avulla skanneria voi käyttää sekä vaaka-asennossa että kyljellään, mikä säästää pöytätilaa. 4 800 dpi:n tarkkuuden ja nopean skannauksen ansiosta V39II tuottaa laadukkaita tuloksia nopeasti. Skannerin valmistuksessa on käytetty 30 % kierrätysmuovia, mikä vähentää ympäristövaikutuksia.

Erittäin pienikokoinen ja siisti

V39II-skannerin virransaanti ja liitännät on toteutettu yhdellä USB-kaapelilla, mikä vähentää kaapelisotkua ja pitää työtilan siistinä. Laitteessa on myös sisäinen teline pöytätilan mukaan joustavaan skannaukseen.

Nopea, laadukas lopputulos

4 800 dpi:n tarkkuuden ja suuren skannausnopeuden ansiosta V39II tuottaa laadukkaita tuloksia nopeasti ja helposti. Epson Easy Photo Fix -ohjelmistolla voit varmistaa, että valokuvat näyttävät mahdollisimman hyviltä, sillä ohjelmisto parantaa skannattujen kuvien laatua poistamalla pölyn, palauttamalla haalistuneet värit ja korjaamalla taustavalaistuksen. Skannatut asiakirjatkin näyttävät hyviltä, sillä V39II-skannerissa on useita parannustoimintoja, joiden avulla voi terävöittää tekstiä ja poistaa ei-toivotun valuman kaksipuolisista asiakirjoista.

Käytännöllinen

Jotta skannaus olisi nopeaa ja helppoa, V39II-skannerissa on mukautettavia painikkeita, joilla voit skannata, kopioida ja jakaa valokuvasi ja asiakirjasi ja muuttaa ne monisivuisiksi, hakukelpoisiksi PDF-tiedostoiksi yhdellä painalluksella. Lisäjoustavuutta tuo täysin irrotettava kansi, jonka ansiosta paksujen kirjojen, valokuva-albumien ja muiden nidottujen tuotteiden skannaus on mahdollista. Skannaa suoraan pilvitallennuspalveluihin.

Vähennä ympäristövaikutuksia

Skannerin valmistuksessa on käytetty 30 % kierrätysmuovia. Tämän lisäksi ReadyScan LED -tekniikan ansiosta lämpenemisaikaa ei tarvita, mikä säästää energiaa.

tech

Asiakkaat ostivat myös

Logitech
Logitech Z200 2.0 kaiuttimet valkoinen
Tärisyttävä Kaiuttimet tuottavat 10 watin huipputeholla upean äänentoiston ja koko huoneen täyttävän, runsaan ja... 
42,00 €
tech
Paytrail