Varaosahaku >

TUOTTEET

Dymo tarratulostin LabelManager 360D Label Printer

Etusivu > Tulostus > muut tulostustuotteet

Dymo tarratulostin LabelManager 360D Label Printer
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TDM10043
Valm. tuotekoodi
S0879470
Toimituskulut alk.
149,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

DYMO® LabelManager ™ 360D -tarratulostin on varustettu litiumioniakulla - samaa tekniikkaa käytetään matkapuhelimissa ja kannettavissa tietokoneissa - ja se poistaa AA-paristojen vaivaa. Lataa ja mene - toisin kuin verkkolaite, voit nyt tulostaa tarroja missä tahansa. Lisäksi asiakkaiden innoittamat uudet ominaisuudet tekevät haluamiesi tulosten saamisesta nopeampaa ja helpompaa. Voit nähdä tarrojen ulkoasun ennen niiden tulostamista uudelle suuremmalle näytölle, joka on 40 x 70 mm ja jossa näkyy kaksi riviä tekstiä.

Työskentele nopeammin parannetulla käyttöliittymällä, joka näyttää kaikki valikkokohteet vierittämättä. Muotoiluvaihtoehdoissa on myös helposti ymmärrettäviä kuvakkeita. Valitse 3 fontista ja 7 tekstityylistä. Valitse teksti kahdeksalla laatikkotyylillä ja käytä alaviivaa.
Tulosta jopa yhdeksän kopiota samasta tarrasta ja välttää toistuvia töitä 9 tarran muistin ja "Tallenna teksti" -toiminnon ansiosta.
LabelManager ™ 360D käyttää DYMO D1 -tarroja, joiden leveys on 6, 9, 12 ja 19 mm.
Kirjoita teksti nopeasti ja luonnollisesti tavallisella QWERTY-näppäimistöllä ja käytä erikoistoimintonäppäimiä, jotta pääset nopeasti välimerkkeihin, valuuttamerkkeihin ja erikoismerkkeihin. Tyylikäs, kompakti ja kevyt muotoilu sopii täydellisesti kaikkiin toimistoihin tai työtiloihin.


Ominaisuudet ja hyödyt -

    Suuri näyttö, 40 x 70 mm, jossa on kaksi riviä tarratekstiä.
    Graafinen näyttö näyttää tekstitehosteet näytöllä ennen niiden tulostamista. Tämä tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse arvata, miltä tarra näyttää. Mitä näet on mitä saat!
    Työskentele nopeammin parannetulla käyttöliittymällä, joka näyttää kaikki valikkokohteet vierittämättä. Muotoiluvaihtoehdoissa on myös intuitiiviset kuvakkeet.
    Mukauta tarroja ja lisää korostusta käyttämällä 3 erilaista fonttia, 7 kirjasinkokoa, yhtä monista eri tyyleistä ja yhtä kahdeksasta eri laatikkotyylistä tai alleviivausta.
    Käyttää DYMO D1 -tarroja, joiden leveys on 6, 9, 12 ja 19 mm.
    Varustettu ladattavalla litiumioniakulla - samaa tekniikkaa kuin matkapuhelimissa ja kannettavissa tietokoneissa.
    Poistetaan AA-paristojen kulutus ja ongelmat, kun sinun pitäisi heittää ne pois.
    9 tarran muisti ja "tallenna teksti" -toiminto.
    Tulostaa jopa 9 kopiota samasta tarrasta.
    Tavallinen QWERTY-näppäimistö nopeuttaa ilmoittautumista.
    Nopea pääsy erikoismerkkeihin, mukaan lukien välimerkit ja valuuttamerkit.

tech
tech
Paytrail