Varaosahaku >

TUOTTEET

Kuulokkeet / kuulokemikrofonit

Etenkin avokonttorissa on tärkeää käyttää laadukkaita toimistokäyttöön tarkoitettuja kuulokkeita, mikäli puhut paljon puhelimessa työpäiväsi aikana. Langattomat kuulokemikrofonit, joissa on hyvin toteutettu melunhallinta, auttavat keskittymän työhösi ja parantavat äänen laatua. Mikäli taas teet töitä etätoimistolta kotona, laadukkaat kuulokkeet auttavat keskittymään työhösi vaimentaen kodin häiriöt taustalta. Kuulokemikrofoni myös yhdistyy saumattomasti ryhmätyökalujen kanssa, kuten Microsoft Teams.

Viimeisimmällä teknologialla varustetut kuulokkeet mahdollistavat työskentelyn aivan kuten olisit omassa yksityisessä tilassasi. Riittävän laadukkaat kuulokkeet ovat mukavat käyttää ja langattomien kuulokkeiden virta riittää koko päiväksi.

Esimerkiksi Jabra Evolve2 langaton kuulokemikrofoni vastaa Microsoft Temsin avokonttorivaatimuksiin. Kun mikrofonisanka on käännetty alas, käytössä on mikrofoni, jonka ansiosta kuulokkeet vastaavat näitä avokonttorin standardeja. Kun olet liikkeessä, voit käyttää kuulokkeita kätevästi sanka käännettynä yläasentoon.

Näissä kuulokkeissa on huikeat 10 mikrofonia ja niiden avulla aktiivinen melunhallinta sekä äänentoisto on huippuluokkaa. Nämä kuulokkeet sopivat hyvin myös erityisen meluisiin toimistoihin.

Jabra Evolve2 85 kuulokemikrofoni

Toimiston ergonomia ei tarkoita pelkästään huonekaluja ja kehon asentoja parantavia apuvälineitä. Ergonomia on myös toimiston tai etätoimiston ääniympäristön hallintaa. Melu vaikuttaa ihmisen kehoon monin tavoin, kuten häiritsemällä sydän- ja verisuonijärjestelmää, lisäämällä verenpainetta sekä lihasjännitystä ja aiheuttamalla ruoansulatushäiriötä.

 

Voit parantaa ääniympäristöäsi toki työpisteen fyysisen ympäristön valinnoilla, kuten kalusteiden valinnalla ja väliseinillä. Helpoin ja edullisin ratkaisu melunhallintaan on kuitenkin laadukkaiden kuulokemikrofonien käyttö. Ergonomiset kuulokkeet ovat mukavat käyttää. Ne vaimentavat turhan ympäristön melun ja parantavat oman puheen laatua. Pystyt keskittymään ja voit paremmin sekä työtehosi paranee.

tech
Paytrail