Varaosahaku >

TUOTTEET

Paras ergonominen pystyhiiri

Mikäli käytät vaakahiirtä tietokoneella työskennellessäsi, kätesi kipeytyvät todennäköisesti pidemmän päälle. Voit kuitenkin välttää ranteesi vääntymistä ja vaivoja. Evoluentin ergonominen hiiri on suunniteltu vähentämään tehokkaasti käsiesi, sormiesi ja ranteesi rasitusta.

Evoluent -langaton hiiriranteen asennot

Pystyhiiren käyttäminen vaatii hetken totuttelua, mutta hiireen tottuu yllättävän nopeasti. Mikäli aloit jo käyttämään Evoluentin pystyhiirtä, ja joudut välillä käyttämään vanhanmallista ja muotoista vaakahiirtä, huomaat eron. Koska kätesi joutuvat olemaan väärässä asennossa, työskentely tuntuu hankalalta. Asento ei ole luonnollinen ja sen takia kätesi kipeytyvät. Tämän huomatessasi et vaihda enää vanhanmalliseen hiireen.

Markkinoilla on paljon erilaisia pystyhiiriä, jotka ovat enemmän tai vähemmän ergonomisia. Ergonomisen hiiren valmistus ei kuitenkaan ole helppoa. Evoluent (esim. Evoluent V4 langaton VerticalMouse Pystyhiiri) on valmistanut pystyhiiriä jo vuodesta 2002 lähtien. Tämän hiiren patentoitu rakenne mahdollistaa huomattavasti paremman työskentelyasennon. Monet ovat valinneet heti laadukkaan ja kunnollisen hiiren, koska he käyttävät sitä usein. Ergonomisen hiiren avulla saat edullisesti merkittävän parannuksen työskentelyysi.

Laadukkaassa pystyhiiressä on paljon etuja. Tärkein etu on sen ranteeseen kohdistuvan rasituksen vähentäminen. Pystyhiiressä käden paino kohdistuu kuitenkin sen sivua myöten, eikä käsi lepää hiiren päällä. Sen vuoksi Evoluent -hiiri on muotoiltu pinnaltaan ergonomisesti siten, että käsi ei osu hiirimattoon. Myös sormille on muotoiltu näppäimiin syvennykset. Koska peukalon paikka on hiiren päällä toisella puolella, paino jakautuu tasaisemmin.

Evoluent tuoteperhe

Hiiriä on sekä oikeakätisille että vasenkätisille. Tärkeää kuitenkin on, että voit hankkia hiiren, joka on oikean kokoinen käteesi.

Hiiren valinta - käden koko

Evoluent -hiiren hinta on kalliimpi kuin monella muulla hiirellä, mutta silti hyötyihinsä nähden Evoluent -hiiri on erinomainen hankinta. Tällä hiirellä on todella paljon tyytyväisiä käyttäjiä. 

Katso myös muut ergonomiset hiiret sekä ergonomiatuotteet.

 

tech
Paytrail