Varaosahaku >

TUOTTEET

Oikea tarra-arkki tulostimeen tai kopiokoneelle

Herman valikoimasta löytyvät tarvitsemasi tarra-arkit tulostimeesi tai kopiokoneellesi. Jotkut tarrat ovat säänkestäviä ja soveltuvat myös ulkokäyttöön sekä kosteisiin paikkoihin. Tarran materiaali ja siinä käytetty liima ratkaisevat, soveltuuko se tarvitsemaasi käyttöön. Käytössäsi voi olla kopiokone, laser -tulostin tai mustesuihkutulostin. Meiltä löydät tulostuslaitteellesi ja käyttöösi soveltuvat tarra-arkit / tarrapaperit. Tarvittaessa katso käyttöösi myös oikeanlainen tulostin.

Oli kyseessä sitten ammattimainen tulostus tai tarrojen tulostus kotona, kysy meiltä lisää tulostamisesta ja tarvikkeista. Varmistetaan, että tulostettava tarra-arkki soveltuu tarkoitukseesi.

Tarrojen suunnitteluohjelma

Herman sivustolta löytyy ilmaiset ohjelmat tarrojen suunnitteluun. Käy katsomassa itsellesi sopiva vaihtoehto. Ohjelmat toimivat joko suoraan itse sivustolla tai voit käyttää vaihtoehtoisesti esimerkiksi valmiita Microsoft Wordin pohjia. Valitse käyttöösi soveltuva tarra ja suunnittele tarrasi helposti näillä työkaluilla.

Säänkestävät tulostustarrat ulkokäyttöön

Jotkut tarrat soveltuvat vaikeisiin olosuhteisiin. Tarroja voidaan käyttää esimerkiksi kylteissä, näyteikkunoissa tai vaikkapa varaston hyllyissä. Liima ja tarran materiaali on suunniteltu kestämään. Tarra kestää venytystä, öljyä ja likaa sekä suolavettä. Voit myös pyyhkiä sen kostealla liinalla. Ominaisuudet pysyvät hyvinä yllättävän pitkään. Käytä näitä tarroja laser -tulostimessa tai kopiokoneessa. Tähän käyttöön voit valita esimerkiksi: Herma säänkestävä tarra-arkki 210mm x 297mm A4 (10 kpl) . Etsi lisää vaihtoehtoja kirjoittamalla etusivun tuotehakuun: ”herma säänkestävä”.

Tarrat pysyvään kiinnitykseen

Premium -tarrat soveltuvat hyvin sekä mustesuihku että laser -tulostimille ja kopiokoneille. Voit käyttää tarroja pysyvään merkitsemiseen. Materiaalivalintojensa takia nämä tarra-arkit eivät jää koneessa jumiin, vaan ne soveltuvat hyvin myös suurien määrien tulostamiseen. TÜV SÜD on ne testannut ja sertifioinut. Pohja on todella valkoinen, joten tulostusjälki on erittäin hienoa. Nämä suositut paksummat tarrat on helppo kiinnittää ja ne kestävät hyvin jopa viileillä tai kosteilla pinnoilla. Valitse esimerkiksi: Herma tarra-arkki Premium 70mm x 32mm (2700kpl). Etsi lisää vaihtoehtoja kirjoittamalla etusivun tuotehakuun: ”herma premium”.

Uudelleenirrotettavat tarrat

Etsitkö tarraa, jonka voi kiinnittämisen jälkeen helposti irrottaa jättämättä jälkiä? Valitse Herman ”Movables” -teknologiaa käyttävä tarra-arkki (verkkokaupan etusivun tuotehaussa ”movables”). Näiden tarrojen kiinnityspinnan tulee olla kuiva, pölytön ja tasainen. Tarra ei jätä liimajälkiä pintaan ja se on helppo kiinnittää uudelleen, mikäli sen paikkaa pitää siirtää. Mikäli erityisesti tarvitset tarraa tilapäiseen merkintään kiinnityspintaa vahingoittamatta, tämä on sopiva tarra. Tämä tarra-arkki soveltuu sekä mustesuihkutulostimille että laser -tulostimille ja kopiokoneille värillisenä tai mustavalkoisena. Tuote on ympäristöystävällinen ja se on FSC® Mix Credit -sertifioitu. Valitse esimerkiksi: Herma tarra-arkki A4, irroitettava tarra 25 arkkia.

Läpinäkyvät tarrat

Mikäli tarvitset näyttäviä tarroja, läpinäkyvät tarrat on oikea valinta. Nämä näyttävät hyvältä erityisesti värillistä pohjaa vasten sekä mm. lasilla tai posliinilla. Tarran kirjoitus näyttää kuin se olisi kirjoitettu suoraan alustalle. Tarra on säänkestävä ja ominaisuudet säilyvät hyvin ajan myötä. Tarra hylkii öljyä ja likaa sekä se voidaan pyyhkiä kostealla liinalla. Tarra-arkki soveltuu laser -tulostimelle ja kopiokoneille. Valitse vaikka: ”Herma tarra-arkki label film 210x297 läpinäkyvä matta (25 kpl)”. Tai katso tuotteet etusivulla hakusanalla: ”herma läpinäkyvä”.

tech
Paytrail