Varaosahaku >

TUOTTEET

Logitech Wireless keyboard K360

Etusivu > Tietokoneiden oheislaitteet > Hiiret ja näppäimistöt > näppäimistöt

Logitech Wireless keyboard K360
Logitech Wireless keyboard K360
Logitech Wireless keyboard K360
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TLG948
Valm. tuotekoodi
920-003088
Toimituskulut alk.
47,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Logitech Wireless Keyboard K360 - langaton näppäimistö.

Logitech Wireless Keyboard K360 Mukava katsella ja käyttää.
Kätevän kompakti koko.
Kannettavaasi on entistä mukavampi käyttää tällä näppäimistöllä, jossa on tuttu näppäinkartta ja joka on noin 20 % perusnäppäimistöjä pienempi.
Häiriötön langaton tekniikka, kolmen vuoden paristojen käyttöikä* ja salamannopea plug-and-play-asennus.

Pääset helposti suosikkitoimintoihisi kuuden internet- ja mediapikanäppäimen sekä 12 ohjelmoitavan F-näppäimen avulla.
** Logitechin® kehittynyt 2,4 GHz:n langaton tekniikka antaa sinulle langallista luotettavuutta ja langatonta vapautta ja käyttömukavuutta.
Kaikki tämä on mahdollista pienellä Logitech® Unifying -vastaanottimella, joka voidaan jättää kiinni kannettavaan ja johon voit lisätä muita yhteensopivia laitteita.

Ominaisuudet:

Kuusi pikanäppäintä ja 12 ohjelmoitavaa F-näppäintä** tarjoavat välittömän yhteyden esimerkiksi internetiin, sähköpostiin ja musiikkisoittimen säätöihin.
Logitechin® kehittynyt 2,4 GHz:n langaton yhteys tarjoaa käyttäjälleen langallista luotettavuutta ja langatonta vapautta ja käyttömukavuutta. Ominaisuuksiin kuuluvat nopea tiedonsiirto, viiveetön ja häiriötön toiminta sekä 128-bittinen AES-salaus.
Logitech® Unifying -vastaanotin on niin pieni, että se voidaan jättää kiinni kannettavaan. Sitä ei tarvitse irrottaa tietokonetta liikuteltaessa. Lisäksi voit helposti lisätä yhteensopivan hiiren, näppäimistön tai numeronäppäimistön ilman useista USB-vastaanottimista koituvaa vaivaa.

* Näppäimistön paristojen kesto perustuu arvioituun kahteen miljoonaan vuosittaiseen näppäinpainallukseen toimistoympäristössä. Todellinen käyttöikä vaihtelee käytön mukaan.
** Ohjelmoitavat näppäimet vaativat Logitech SetPoint™ -ohjelmiston asentamisen (Windows®).

Takuu 36kk.

tech
tech
Paytrail