Varaosahaku >

TUOTTEET

Contour RollerMouse Red Plus USB

Etusivu > Ergonomia ja toimisto > RollerMouse -tuotteet

Contour RollerMouse Red Plus USB
Contour RollerMouse Red Plus USB
Contour RollerMouse Red Plus USB
Contour RollerMouse Red Plus USB
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TCN775
Valm. tuotekoodi
RM-RED PLUS
Toimituskulut alk.
329,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Älykästä tarkkuutta ja erinomaista käyttömukavuutta - Sinulle, joka arvostat yksilöllisesti muokattavia asetuksia ja vietät työpäiväsi yhden tai useamman näytön ääressä. RollerMouse Red plus -hiiren innovatiivinen tekniikka ennakoi käsien liikkeitä, ja hiiressä on kestävä, kumipintainen ohjaustanko. Erityissyvä rannetuki madaltaa väliä työpöytään ja pitää ranteet paremmassa kulmassa.

  • Palkittu muotoilu Yhdestä kappaleesta valmistetun lujan alumiinikuoren sisällä on 7SENSES-ohjausteknologia. Koe tyylikkään tietokonehiiren vertaistaan hakeva tuntu, nopeus ja tarkkuus.
  • Sisäänrakennettu tarkkuus Ohjaustanko käyttää 7SENSES-ohjausteknologiaa, joka takaa vertaistaan hakevan osoittimen tarkkuuden ja hallinnan. Anturit ovat tangon sisällä suojassa pölyltä ja lialta. 7SENSES-ohjausteknologia ohjaa osoittimen sijaintia ja säätää jatkuvasti nopeutta ja kiihdytystä. Se pitää ohjaustangon aina mahdollisimman keskellä ja sovittaa hiiren nopeuden intuitiivisesti käyttäjän työskentelynopeuteen, mikä vähentää mikroliikkeitä ja parantaa tehokkuutta.
  • Vaivaton hallinta Suuremmalla ja paremmalla ohjaustangolla hiiren hallinta on helpompaa ja rasitus vähäisempää. Digitaalinen napsautus yhdistettynä paksumpaan ja kuvioituun ohjaustankoon helpottaa hallintaa ja myös tuntuu miellyttävältä.
  • Rollermouse DNA RollerMouse asetetaan näppäimistön eteen keskelle, joten hiirtä ei tarvitse kurotella niskaa, olkapäitä, kyynärpäitä ja ranteita rasittavalla tavalla. Asento pysyy hyvänä työskentelyn ajan, mikä ehkäisee rasitusvammoja. Työskentelyn aikana kannattaa käyttää rannetukea, molempia käsiä ja vaihdella asentoa. RollerMousella työskentely on mukavampaa.

Laitteen tyyppi:  Rollerbar
Suunnistus:  Oikea- ja vasenkätiselle
Leveys:  43 cm
Syvyys:  15.5 cm
Korkeus:  2.3 cm
Liitettävyystekniikka:  Langallinen
Liitäntä:  USB
Liikkeen havaitsemistekniikka:  Kaksinkertainen laser
Painikkeiden määrä:  8
Liiketarkkuus:  2400 dpi
Suorituskyky:  Reaaliaikainen herkkyyskytkin 800/1000/1200/1600/2400 dpi
Ominaisuudet:  Ohjelmoitavat painikkeet, rollerbar, vierityspyörä, irrotettava kämmentuki, Twin-Eye Laser teknologia, kopiointipainike, liimaa-painike, on-the-fly DPI-kytkin LED-valoilmaisimella, 7SENSES-seurantatekniikka
Liitännät:  1 x USB
Sisältyvät lisävarusteet:  Rannetuki, 2 näppäimistön pystyputkea
Vaadittu käyttöjärjestelmä:  Microsoft Windows NT 4.0, Apple MacOS 8.1 tai uudempi, Apple MacOS X, Microsoft Windows 2003, Microsoft Windows Server 2008, Microsoft Windows 98/2000/ME/XP/Vista/7/8/10
Huolto ja tuki:  Rajoitettu takuu - 2 vuotta

tech
tech
Paytrail