APPLE Magic Trackpad 2

Etusivu > Tietokoneiden oheislaitteet > Hiiret ja näppäimistöt > hiiret (langattomat)

APPLE Magic Trackpad 2
Tuotemerkki
Valmistaja
Apple
Tuotekoodi
TPP5988
Valm. tuotekoodi
MJ2R2Z/A
Toimituskulut alk.
149,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl
Uudistetussa ladattavassa Magic Trackpad 2:ssa on sisäinen akku ja se tuo ensimmäistä kertaa Force Touchin pöytäkoneisiin. Ohjauslevyn pinnan alla piilevien neljän paineanturin avulla voit klikata mitä kohtaa tahansa, ja ne myös havaitsevat painallusvoiman hienoisen vaihtelun. Tämä mahdollistaa useampien toimintojen käytön ja syvemmän yhteyden sisältöösi. Magic Trackpad 2:ssa on myös reunasta reunaan ulottuva lasipinta, joka on lähes 30 prosenttia edellistä ohjauslevyä suurempi. Tämä muotoilu ja matalampi profiili takaavat, että vierittäminen ja pyyhkäiseminen sinua kiinnostavassa sisällössä sujuu entistä sutjakammin ja saat enemmän aikaan. Magic Trackpad 2 muodostaa automaattisesti parin Macisi kanssa, joten voit ryhtyä töihin saman tien. Akku antaa Magic Trackpad 2:lle virtaa noin kuukaudeksi tai pitempäänkin ennen seuraavaa latauskertaa.
 
  • Entistä edistyksellisempi, pinnalta ja pintaa syvemmältä
    Magic Trackpad 2:ssa on laajempi reunasta reunaan ulottuva lasipinta, joka tarjoaa herkästi reagoivan, yhtenäisen klikkauskokemuksen riippumatta siitä, mitä kohtaa painat. Tämä uusi toteutus ja matalampi profiili takaavat, että lempisisältösi vierittäminen ja pyyhkäiseminen sujuvat sutjakammin kuin koskaan. Force Touch -teknologian ansiosta voit myös suorittaa erilaisia toimintoja voimakkaammilla painalluksilla. Saat siis enemmän irti joka klikkauksesta.
  • Force Touch ja Multi-Touch
    Multi-Touch-eleillä on helppoa, intuitiivista ja hauskaa vaikkapa vierittää mihin tahansa suuntaan ja selata verkkosivuja. Force Touch puolestaan tuo suoraan hyppysiisi aivan uusia tapoja käyttää Maciasi. Paineanturit tunnistavat painalluksen voimakkuuden ja kertovat painallusvoiman hienoisen vaihtelun perusteella Macillesi, mitä tehdä. Näin voit suorittaa erilaisia toimintoja yhdellä kosketuksella.
tech
tech
 
Paytrail