Varaosahaku >

TUOTTEET

Microsoft Wireless Display Adapter V2 langaton mediatoistin

Etusivu > Kuluttajan tietokoneet ja osat > komponentit > näytönohjaimet > Quadro ja muut

Microsoft Wireless Display Adapter V2 langaton mediatoistin
Microsoft Wireless Display Adapter V2 langaton mediatoistin
Microsoft Wireless Display Adapter V2 langaton mediatoistin
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TMC5317
Valm. tuotekoodi
P3Q-00004
Toimituskulut alk.
59,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Microsoftin Wireless Display Adapterin avulla voit näyttää tabletin, kannettavan tietokoneen tai älypuhelimen sisällön teräväpiirtotelevisiossa tai erillisessä näyttölaitteessa. Suoratoista elokuvia, tarkastele henkilökohtaisia valokuvia tai näytä esitys isossa ruudussa - täysin langattomasti. Voit esitellä ajatuksiasi ja tehdä yhteistyötä reaaliajassa kytkemällä Wireless Display Adapterin kokoushuoneen projektoriin tai näyttölaitteeseen. Voit jopa käyttää PowerPointissa käsinkirjoitusta jonkin asian korostamiseen, jolloin isosta ruudusta tulee kollektiivinen työtila.

Laitteen toiminta perustuu Miracast-teknologiaan, joten sen käyttömahdollisuudet eivät rajoitu tiettyihin sovelluksiin tai sisällön suoratoistoon. Voit näyttää kaiken laitteestasi teräväpiirtotelevisiossa tai erillisessä näyttölaitteessa. Riittää, kun kytket langattoman mediatoistimen USB- ja HDMI-liitännät teräväpiirtotelevisioon tai erilliseen näyttölaitteeseen, muodostat yhteyden ja näytät sitten sisällön kokonaan tai oman näyttösi jatkeena.

  • Tee se isosti - kaikki isossa ruudussa Microsoftin Wireless Display Adapterin avulla voit näyttää tabletin, kannettavan tietokoneen tai älypuhelimen sisällön teräväpiirtotelevisiossa tai erillisessä näyttölaitteessa. Suoratoista elokuvia, tarkastele henkilökohtaisia valokuvia tai näytä esitys isossa ruudussa - täysin langattomasti.
  • Kokousten modernisointi Voit esitellä ajatuksiasi ja tehdä yhteistyötä reaaliajassa kytkemällä Wireless Display Adapterin kokoushuoneen projektoriin tai näyttölaitteeseen. Voit jopa käyttää PowerPointissa käsinkirjoitusta jonkin asian korostamiseen, jolloin isosta ruudusta tulee kollektiivinen työtila.
  • Miracast-teknologia Laitteen toiminta perustuu Miracast-teknologiaan, joten sen käyttömahdollisuudet eivät rajoitu tiettyihin sovelluksiin tai sisällön suoratoistoon. Voit näyttää kaiken laitteestasi teräväpiirtotelevisiossa tai erillisessä näyttölaitteessa.
  • Helppo kytkeä ja käyttää Riittää, kun kytket langattoman mediatoistimen USB- ja HDMI-liitännät teräväpiirtotelevisioon tai erilliseen näyttölaitteeseen, muodostat yhteyden ja näytät sitten sisällön kokonaan tai oman näyttösi jatkeena.


Enimmäissiirtoetäisyys:  7 m
Ominaisuudet:  USB virroitettu
Yhteensopivuusstandardit:  Wi-Fi CERTIFIED Miracast
Liitännät:  1 x HDMI
Sisältyvät kaapelit:  1 x USB-kaapeli - 30 cm
Vaadittu käyttöjärjestelmä:  Windows 8.1, Windows 10
Takuu 1v

 

tech
tech
Paytrail