Varaosahaku >

TUOTTEET

Logitech Z333 2.1 kaiuttimet musta

Etusivu > Hifi/Audio > kaiuttimet ja kaiutinkaapelit

Logitech Z333 2.1 kaiuttimet musta
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TLG5209
Valm. tuotekoodi
980-001202
Toimituskulut alk.
72,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl
  • 80 watin huipputeho Voimakas, syvä ja kirkas äänentoisto peleissä, elokuvissa ja musiikissa. Z333-kaiutinjärjestelmä 80 watin huipputehon ja 40 watin jatkuvan RMS-tehon.
  • Syvä, vaikuttava basso Suuren viiden tuuman, eteenpäin suunnatun ohjaimen ansiosta koet intensiivisen basson.Matalien taajuuksien toistamiseksi ja tuntumiseksi luissa ja ytimissä tarvitaan tehoja ja suuri ohjain. Ohjaamalla matalat taajuudet tähän erilliseen bassokaiuttimeen saat optimaalisen kuuntelukokemuksen ja voit kuulla basson siten, kuin se on tarkoitettu kuultavaksi.
  • Kätevät säätimet Aseta ohjausyksikkö paikkaan, jossa virran ja äänenvoimakkuuden säätäminen on vaivatonta. Kuulokeliitännän ansiosta voit kuunnella omassa rauhassa.
  • Säädettävä basso Oikea basson taso on makuasia. Erillisen äänenvoimakkuuden säätimen ansiosta voit säätää bassokaiuttimen matalia ääniä ilman, että muutat satelliittikaiuttimien äänenvoimakkuutta. Voit optimoida bassotason omien mieltymystesi mukaiseksi.Voit käyttää myös erillistä äänenvoimakkuuden säätämistä etäisyyden vaikutuksen poistamiseen. Jos bassokaiutin on sijoitettu pöydän alle tai kaappimaiseen sijaintiin, saatat haluta säätää basson tasoa järjestelmän virittämiseksi ja tasapainottamiseksi sijaintiinsa sopivaksi.
  • Useita laitteiden tuloliitäntöjä Voit soittaa äänisisältöä tietokoneelta, taulutietokoneelta, älypuhelimesta, pelikonsolista tai televisiosta 3,5 mm:n tuloliitännän tai RCA-tuloliitännän kautta.
  • Lisää Bluetooth Audio Adapter Kuuntele musiikkia langattomilla Bluetooth -laitteillasi – älypuhelimella, taulutietokoneella tai tietokoneella – lisäämällä Logitech Bluetooth Audio Adapter -sovitin, joka on hankittava erikseen.Logitech Bluetooth Audio Adapter toimii kaikkien Logitech-kaiutinjärjestelmien kanssa. Näin voit kuunnella kätevästi äänisisältöjä langattomilta Bluetooth -laitteilta.

Tuotteen tyyppi:  Kaiutinjärjestelmä - PC:lle - 2.1-kanava
Mitat (LxSxK) / Painotiedot:  
Satelliittikaiutin: 10.8 cm x 15.7 cm x 19.2 cm / 600 g
Subwoofer: 23.2 cm x 15.7 cm x 23 cm / 2.5 kg
Järjestelmän osat:  2 kaiutinta, bassokaiutin
Kaiutintyyppi:  Aktiivinen
Nimellinen tuotantoteho (kokonais):  40 watt
Taajuusvastaus:  55 - 20000 Hz
Ulostulotaso (SPL):  96 dB
Äänenvahvistin:  Integroitu
Säätimet:  Käynnistys/sammutus, äänenvoimakkuus, basso
Sisältää kaiuttimet:  1 x subwoofer - 24 watt - 8 Ohm - langallinen
2 x satelliittikaiutin - 8 watt - 4 Ohm - langallinen
Liitintyyppi:  
Äänilinjatulo (miniliitin: stereo, 3,5 mm)
Kuulokkeet (miniliitin: stereo, 3,5 mm)
Äänilinjatulo (RCA x 2)
Sisältyvät lisävarusteet:  Langallinen kaukosäädin kuulokeliittimellä
Huolto ja tuki:  Rajoitettu takuu - 2 vuotta

tech
tech
Paytrail