Varaosahaku >

TUOTTEET

24" TFT HP Z-Display Z24n G2 1920x1200 DVI+HDMI+DP+USB-C

Etusivu > Yritysten tietokoneet > TFT LED -näytöt > 23-24" näytöt

24" TFT HP Z-Display Z24n G2 1920x1200 DVI+HDMI+DP+USB-C
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TTF4787
Valm. tuotekoodi
1JS09A4#ABB
Toimituskulut alk.
382,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Siron, lävistäjältään 60,96 cm:n (24 tuuman) HP Z24n G2 WUXGA -näytön avulla voit olla tuottava tehopakkaus. Tämä lähes saumaton näyttö on testattu tehtaalla ja todettu luotettavaksi ja kestäväksi. Sen ominaisuuksiin kuuluvat integroitu värikalibrointi, häiriötön ruutujen käyttö useammassa näytössä ja kattavat laiteliitännät, joihin kuuluu USB-C .

 • isää tuottavuutta usealla näytöllä ilman häiriöitä
  Virtaviivaisempi sovellusten usean näytön ] moniajo, kapea kolmisivuinen reunus ja mahdollisuus ketjuttaa jopa kolme näyttöä työasemaa kohden DisplayPortin avulla. Näyttävä 1 920 × 1 200 -resoluutio, 16:10-kuvasuhde ja yli kolme miljoonaa pikseliä.
 • Uskomattomat värit heti käyttöönotettaessa
  Tarkan yhdenmukaiset värit näyttöjen ja projektien välillä on helpompi saavuttaa kuin koskaan – tehtaalla suoritettu värikalibrointi on käytössä heti, kun laite otetaan käyttöön.
 • Laatua heti alusta
  Kaikki HP Z -näytöt testaan tarkasti niiden luotettavuuden ja kestävyyden varmistamiseksi. Lisäksi niille myönnetään HP Zero Bright Dot -takuu – HP:n kattavin kuvapistetakuu, jonka piiriin kuuluvat näytöt vaihdetaan, jos yksikin kirkas alipikseli vioittuu.
 • Liitännät valmiina tulevaisuutta varten
  Pidä työtila siistinä yksittäisen USB-C -kaapelin kautta toimivan video- ja datayhteyden avulla, joka on valmis HP-työasemien tulevia sukupolvia varten. VGA, HDMI ja DisplayPort ovat useiden sukupolvien kanssa yhteensopivia, ja kolmen portin USB 3.0 -keskitin mahdollistaa kätevän liitettävyyden laitteille.
tech
tech
Paytrail