Varaosahaku >

TUOTTEET

Logitech H650e Stereo USB kuulokemikrofoni

Etusivu > Hifi/Audio > kuulokemikrofonit

Logitech H650e Stereo USB kuulokemikrofoni
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TLG4739
Valm. tuotekoodi
981-000519
Toimituskulut alk.
73,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Työkseen puhelimessa puhuvat myyjät, asiakaspalveluedustajat ja muut liikealan henkilöt arvostavat Logitech H650e:n käyttömukavuutta ja suunnittelua. Niin ulkoasultaan kuin tekniikaltaan hienostunut h650e tarjoaa selkeän äänen ja monenlaisia ominaisuuksia, kuten akustisen kaiun poisto ja varrella varustettu vastamelumikrofoni. Kaikkien ominaisuuksien tarkoituksena on tehdä puheluistasi mahdollisimman tehokkaita ja mukavia.

  • ÄLYKÄS JA TYYLIKÄS Yksityiskohtiin kiinnitetty huomio erottaa Logitech H650e -kuulokemikrofonin kilpailijoistaan. Se sopii täydellisesi ihmisille, joille viimeistelty suunnittelu on tärkeää. Tällaisia suunnittelun pieniä mutta merkittäviä ominaisuuksia ovat muun muassa johdon intuitiiviset äänenvoimakkuuden säätimet ja käynnissä olevasta puhelusta kertovat kirkkaat LED-valot. Valitse H650e Mono tai H650e Stereo yhdellä tai kahdella kaiuttimella.
  • YRITYSTASON ÄÄNENLAATU H650e-kuulokemikrofoni on sekä käytännöllinen että tyylikäs. Se on ammattilaistasoinen kuulokemikrofoni, jossa on digitaalinen signaalinkäsittely, akustisen kaiun poisto, laajakaistaääni, dynaaminen taajuuskorjain ja vastamelumikrofoni. Myynti- ja asiakaspalveluedustajat voivat soittaa ja vastaanottaa täydellisen kirkasäänisiä puheluita.
  • YRITYSKÄYTTÖÖN SUUNNITELTU Sertifioinnit johtavien neuvotteluohjelmistojen kanssa takaavat integroidun käyttökokemuksen muun muassa Skype for Business- ja Cisco Jabber -sovellusten kanssa. Yksinkertainen plug and play -käyttöönotto liittämällä litteä, sotkeutumaton johto Mac - tai PC-tietokoneen USB-porttiin.

Tuotteen tyyppi:  Kuuloke + mikrofoni
Lisätoiminnot:  LED-valot
Leveys:  17.4 cm
Syvyys:  5 cm
Korkeus:  16.5 cm
Paino:  120 g
Suosituskäyttö:  Tietokone
Kuulokkeiden koko:  Supraaural
Liitettävyystekniikka:  Langallinen
Saatavilla oleva mikrofoni:  Yes
Äänentoistotila:  Stereo
Taajuusvastaus:  50 - 10000 Hz
Herkkyys:  90 dB
Johtoon kiinnitetty äänenvoimakkuuden säädin:  Kyllä
Mikrofoni
Tyyppi:  Puomi
Mikrofonin toimintamuoto:  Mono
Herkkyys:  -45 dB
Taajuusvastaus:  100 - 10000 Hz
Kaukosäädin
Säädöt:  Volyymi, vastaus/loppu
Liitintyyppi:  USB ( 4-nastainen USB tyyppi A )
Sisältyvät kaapelit:  Kuulokkeiden kaapeli
Sisältyvät lisävarusteet:  Kantopussi
Huolto ja tuki:  Rajoitettu takuu - 2 vuotta

tech
tech
Paytrail