Varaosahaku >

TUOTTEET

Wacom Intuos Pro Small piirtopöytä

Etusivu > Tietokoneiden oheislaitteet > piirtopöydät

Wacom Intuos Pro Small piirtopöytä
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TWC3930
Valm. tuotekoodi
PTH-451-ENES
Toimituskulut alk.
260,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Intuos Pro - innovatiivinen, ammattimainen piirtoalusta, jossa Intuos-kynä, monikosketustoiminnot ja langaton vastaanotin
Intuos Pro - ammattilaistason jälki tyydyttää ammattilaistason tarpeet. Intuos Pro yhdistää Wacomin kosketuskynien parhaat ominaisuudet luonnolliseen eleohjaukseen. Kosketuskynässä on jopa 2048 herkkyystasoa ja kosketusalustassa on kallistuksen tunnistus. Niiden ansiosta voit työskennellä yhtä tarkasti ja hienovaraisesti kuin perinteisten siveltimien ja kynien kanssa. Lisäksi voit käyttää monikosketusta tukevaa eleohjausta ohjaamiseen ja hallintaan täysin luonnollisella tavalla. Muita hienoja ominaisuuksia ovat myös ihanteellisen käyttökokemuksen takaava monikosketusanturi, aikaa säästävät ExpressKeys-pikapainikkeet ja kaapelisotkuja vähentävä langaton vastaanotin.
Intuos Pro Small on kompakti, helppo kuljettaa ja käyttötilaltaan riittävä graafiselle suunnittelulle.

  • Ammattimaista yksilöllisyyttä Intuos Pro on luotu vastaamaan luovien ammattilaisten haasteisiin, jotka vaativat tarkkuutta ja hallittavuutta. Intuos Pron ominaisuudet säästävät kallisarvoista työaikaa kuvituksen luomisessa ja kuvankäsittelyssä. Näin aikaa jää enemmän kallisarvoiselle luomistyölle ja ammattitaidolle.
  • Ammattimaista herkkyyttä Kosketuskynässä on 2048 herkkyystasoa ja kosketusalustassa on kallistusanturi. Ne mahdollistavat tarkan työskentelyn riippumatta siitä käytetäänkö sivellin-, piirto- tai pyyhintätyökaluja.
  • Ammattimaista hallittavuutta Kosketuskynän neljä yksilöllisesti räätälöitävää ExpressKeys-pikapainiketta mahdollistavat pikatoimintojen käytön. Näitä ovat kääntäminen, liikuttaminen, vieritys, zoomaus ja sivujen kääntäminen. Tämä kaikki on mahdollista vain sormenpainalluksella. Näiden ansiosta työsi helpottuu ja luova työ nopeutuu, joka puolestaan säästää meille kaikille tärkeää ylellisyyttä - aikaa.
  • Painopiste luovuudessa Express View Display -toiminnon ansiosta voit tarkastella ja määritellä asetuksiasi näytöltä vain yhtä painiketta painamalla. Monitoimintoinen kosketuspainike voidaan valjastaa jopa neljään ohjattavaan toimintoon, joita voivat olla esimerkiksi vieritys, zoomaus, siveltimen koko, työpöydän kääntäminen ja tasojen valinnat.
  • Miellyttävä ja ergonominen Intuos Pron lievästi kalteva muotoilu sopii oikea- ja vasenkätisille. Riittävä kämmentuki ja ergonominen kynä tekevät kokonaisuudesta täydellisesti sopivan sekä vasen- että oikeakätisille käyttäjille.
  • Työskentele rajoituksetta (langaton vastaanotin mukana) Intuos Pron langattoman vastaanottimen ansiosta työssä voidaan keskittyä olennaiseen. Helposti asentuvan vastaanottimen ja ladattavien akkujen ansiosta Intuos Pro toimii täysverisenä langattomana laitteena. Vastaanotin kiinni ja työ vailla rajoja voi alkaa.

Laitteen tyyppi:  Digitoija
Suunnistus:  Oikea- ja vasenkätiselle
Leveys:  32 cm
Syvyys:  20.8 cm
Korkeus:  1.2 cm
Paino:  660 g
Väri:  Musta
Liitettävyystekniikka:  Langaton, langallinen
Liitäntä:  USB
Liikkeen havaitsemistekniikka:  Sähkömagneettinen
Painikkeiden määrä:  8
Liiketarkkuus:  5080 lpi
Painetasot:  2048
Aktiivinen alue:  15.7 cm x 9.8 cm
Ominaisuudet:  Ohjelmoitavat painikkeet, sormiherkkä Touch Ring, pehmeä kumikoukku, multi-touch-digitointitoiminto, ExpressKeys, -/+ 60 tason kallistuksen tunnistus
Liitännät:  1 x USB - 4 nastan USB Type A
Sisältyvät lisävarusteet:  Kynän jalusta, kynän kärjen terän poistotyökalu, kynän terät (10 kpl), värintunnistusrenkaat, stylus-kynä
Sisältyvät kaapelit:  1 x USB-kaapeli - 2 m
Vaadittu käyttöjärjestelmä:  Microsoft Windows Vista SP2, Microsoft Windows 7 SP1, Apple MacOS X 10.6.8 tai uudempi, Windows 8, Windows 10
Takuu 2v

tech
tech
Paytrail