Varaosahaku >

TUOTTEET

24" TFT BenQ BL2411PT IPS Pivot VGA+DVI+DP

Etusivu > Yritysten tietokoneet > TFT LED -näytöt > 23-24" näytöt

24" TFT BenQ BL2411PT IPS Pivot VGA+DVI+DP
24" TFT BenQ BL2411PT IPS Pivot VGA+DVI+DP
24" TFT BenQ BL2411PT IPS Pivot VGA+DVI+DP
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TTF3160
Valm. tuotekoodi
9H.L99LA.RBE
Toimituskulut alk.
260,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

BL2411PT on erityisesti työkäyttöön optimoitu 24" IPS-näyttö, jossa on office-käytössä ihanteellinen 16:10 kuvasuhde ja 1920x1200 resoluutio. Verrattuna tavallisiin 16:9- näyttöihin on kuvaruudussa selkeästi enemmän korkeussuuntaista tilaa, joten saat näytölle helposti vaikkapa kaksi kokonaista A4 dokumenttia rinnakkain. Näytön korkealaatuinen IPS-paneeli toistaa värit puhtaina jopa 178° katselukulmilla. Näyttö soveltuu erinomaisesti myös kaikenlaiseen kotikäyttöön mm. valokuvien editointiin, elokuvien katseluun ja pelaamiseen.

Näytöstä löytyy BenQ:n viimeisin teknologia, joka säästää silmiäsi pitkienkin työskentelyjaksojen aikana. Antiglare-pinnoite tässä näytössä on suunniteltu vähentämään ympäristön heijastuksia, ja tekemään katselukokemuksesta vaivattoman ja miellyttävän myös kirkkaasti valaistussa tilassa. Kattavat virransäästöominaisuudet taas huolehtivat aktiivisesti näytön sähkönkulutuksen minimoinnista.

  • IPS-paneeli kapealla reunuksella
  • 5 ms vasteaika
  • 1920 x 1200 resoluutio ja kuvasuhde 16:10
  • Kirkkaus 300 cd/m²
  • VESA 100 x 100
  • Liitännät: D-Sub,DVI-D, DP
  • Ominaisuudet: Flicker Free, Senseye3, Reading Mode, Eye protect sensor, Smart reminder, Eco sensor, M-book tila MacBook-laitteita varten, HDCP-tuki, AMA, Tilt, Pivot, 130mm korkeussäätö, Kensington-lukitus S

Flicker Free-tekniikka

Oletko videokuvannut matkapuhelimen kameralla monitorisi kuvaa, ja nähnyt miten paljon se välkkyy? Tee nyt sama testi BenQ:n Flicker Free-monitorille ja hämmästy! BenQ:n kehittämä Flicker Free-teknologia on tähdätty tuottamaan mahdollisimman silmäystävällinen ja rauhallinen kuva, jota käyttäjä jaksaa väsymättä katsoa pitkään. Flicker Free-monitoreissa välkkyminen on minimoitu kaikilla osa-alueilla. Voit tutustua BenQ Flicker Free-teknologiaan BenQ:n YouTube-kanavalla http://youtu.be/-tEujnbxIg4

Senseye® teknologia

Koe realistinen värimaailma kaikissa käyttötilanteissa. BenQ:n kehittämä Senseye® teknologia optimoi juuri oikeat värisäädöt joka tilanteeseen. Valitset vain haluamasi näyttötilan tarpeesi mukaan (elokuva, valokuva, standard jne.) ja BenQ monitori säätää kontrastin, värikylläisyyden sekä terävyyden juuri oikealle tasolle.

Eye Protect Sensor

Voit kytkeä käyttöön näytön automaattisen Eye Protect sensorin, joka tarkkailee ympäristön valoisuutta ja säätää näytön ominaisuuksia aina vastaamaan kulloistakin valaistustilannetta, minimoiden näin aktiivisesti silmiisi kohdistuvan rasituksen.

Tuotteen mitat jalustan kanssa (L x S x K), mm 555 x 236 x 444 
Tuotteen paino, g 6700

Takuu 3v

tech
tech
Paytrail