Logitech H800 - langaton Bluetooth-kuulokemikrofoni

Etusivu > Hifi/Audio > kuulokemikrofonit

Logitech H800 - langaton Bluetooth-kuulokemikrofoni
Logitech H800 - langaton Bluetooth-kuulokemikrofoni
Logitech H800 - langaton Bluetooth-kuulokemikrofoni
Logitech H800 - langaton Bluetooth-kuulokemikrofoni
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TLG260
Valm. tuotekoodi
981-000338
Toimituskulut alk.
104,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Logitech Wireless Headset H800 - langaton Bluetooth-kuulokemikrofoni.

Juttele, rokkaa ja surffaa – ilman kahlitsevia johtoja. Voit vaivattomasti yhdistää kuulokemikrofonin tietokoneeseen, taulutietokoneeseen tai älypuhelimeen ja vaihdella näiden laitteiden välillä käyttämällä kuulokesäätimiä.* Laserviritetyt kaiutinelementit ja sisäinen taajuuskorjain synnyttävät täyteläisen digitaalisen stereoäänen, ja melua suodattava mikrofoni vähentää taustamelua. Voit kulkea jopa 12 metrin** päähän tietokoneesta erittäin pienen nanovastaanottimen ansiosta – tai vaihtoehtoisesti voit yhdistää älypuhelimen tai taulutietokoneen käyttämällä Bluetooth®-tekniikkaa.*** Kuusi tuntia kestävän akun latauksen**** ansiosta voit kuunnella ja jutella entistä pidempään. Samalla pehmustettu pantaosa ja muotoillut korvakupit takaavat käyttömukavuuden – ja lisäksi kuulokemikrofonia on helppo kuljettaa mukana, sillä se voidaan taittaa kokoon aurinkolasien tapaan.

Ominaisuudet:

Voit vaivattomasti yhdistää kuulokemikrofonin tietokoneeseen, taulutietokoneeseen tai älypuhelimeen ja vaihdella näiden laitteiden välillä käyttämällä kattavaa kuulokesäätimien valikoimaa.*
Laserviritetyt kaiutinelementit ja sisäinen taajuuskorjain synnyttävät täyteläisen digitaalisen stereoäänen, joka antaa musiikille ja puheluille aivan uuden ulottuvuuden.
Kulje jopa 12 metrin** päähän tietokoneesta erittäin pienen nanovastaanottimen ansiosta
Voit yhdistää älypuhelimen tai taulutietokoneen käyttämällä Bluetooth®-tekniikkaa.***
Kuusi tuntia kestävän akun latauksen ansiosta voit jutella ja kuunnella entistä pidempään – voit käyttää kuulokemikrofonia jopa latauksen aikana.****
Pehmustettu pantaosa ja muotoillut korvakupit takaavat käyttömukavuuden useiksi tunneiksi. Lisäksi kuulokemikrofonia on helppo kuljettaa mukana, sillä se voidaan taittaa kokoon aurinkolasien tapaan.

Takuu 24kk.

tech
tech
 
Paytrail