Suunta-antennisarja 3G-, 4G- ja WLAN-verkkoihin

Etusivu > Verkko > WLAN-tuotteet > WLAN-antennit

Suunta-antennisarja 3G-, 4G- ja WLAN-verkkoihin
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TSN259
Valm. tuotekoodi
LPDA-A0092
Toimituskulut alk.
160,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Logperiodisten antenniemme lippulaiva, valurakenteinen LPDA-092 on ainutlaatuisen valmistustekniikkansa ansiosta luotettavasti jopa 2700 MHz taajuudelle yltävä logperiodinen antenni. Muilla valmistustekniikoilla luotettavaa toimintaa yli 2200 MHz taajuuksilla voida toteuttaa.

Tämä jo tuhansia kappaleita Suomeenkin myynyt antenni sai täysin uuden, parannetun valmistustekniikan, jonka ansiosta tämä logperiodisten antenniemme lippulaiva sai jämäkämmän rakenteen ja valmiuden myös uusimmille verkoille. Valettu rakenne mahdollistaa halvempia harava-antenneja tarkemman virityksen, toiminnan myös 2600 MHz taajuudella ja paremman kestävyyden.

Tässä siis kaikilla mobiilidatataajuuksilla (LTE 700/800, GSM/GPRS 900/1800, 3G/UMTS 2100, UMTS 900, LTE/WiMAX 2600 MHz) ja 2.4GHz WLAN:lla toimiva tehokas yagi-antenni, jolla noin kolminkertaistat kantaman lähimpään tukiasemaan.

Uusissa ristipolarisaatiota käyttävissä 4G LTE- ja WiMAX-verkoissa saavutetaan erittäin hyvä toiminta kahdella LPDA-A0092:lla päällekkäin/vierekkäin asennettuna, toinen piikit pysty- ja toinen piikit vaakasuunnassa. Sekä WiMAX- että LTE-modeemeissa on yleensä kaksi antenniliitintä juuri tällaista kahden polarisaatiosuunnan hyödyntämistä varten.

Seitsemän metrin matalahäviöisellä kaapelilla ja kiinnitystarvikkeilla varustettu asennusvalmis paketti, jolla venytät langattoman laajakaistan viimeiset kriittiset kilometrit työmaalle, kotiin tai kesämökille.

Kaapelissa on SMA-urosliitin, joka sopii suoraan kaikkiin Siptunen liitäntäkaapeleihin ja sovittimiin. Vaihtoehtoisesti voit hankkia induktiivisen sovittimen, jotka toimivat GSM/GPRS-, 3G/UMTS ja 4G/LTE-taajuuksilla matkapuhelimen tai antenniliittimettömän USB-modeemin kanssa. Jos modeemissasi on muu kuin SMA-naarasliitin, voit hankkia siihen sopivan sovitinkaapelin.

tech
tech
 
Paytrail