MADBOY STOCKER: KOVALEVY/DVD-KARAOKESOITIN

Etusivu > Viihde > karaokelaitteet ja -tarvikkeet

MADBOY STOCKER: KOVALEVY/DVD-KARAOKESOITIN
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TMD2560
Valm. tuotekoodi
STOCKER
Toimituskulut alk.
499,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Olisipa kotikaraokelaite, jonka kanssa ei tarvitsisi käsitellä levyjä. Voisi ostaa biisit netistä vaikka kappale kerrallaan suoraan soittimeen. Voisipa myös helposti siirtää levyillä ja muistitikuilla-/korteilla olevat laulut laitteeseen. Kuinka paljon helpompaa ja mukavampaa laulaminen olisikaan ilman huojuvia levykasoja?

Unelmaa? Oli ennen... nyt meillä on MadBoy STOCKER!

MadBoy STOCKER on uuden sukupolven karaokesoitin, joka on kehitetty laulajien toiveiden pohjalta. Päällimmäinen kriteeri suunnitelussa on ollut H E L P P O K Ä Y T T Ö I S Y Y S.
Mikäli osaat lukea äidinkieltäsi, niin osaat myös käyttää soitinta.

Voit tallentaa soittimen sisään asennettavalle kovalevylle laulusi ja musiikkisi. Kätevän hakutoiminnon kautta voit sitten nopeasti hakea lempikappaleesi artistin- tai kappaleen nimen mukaan. STOCKER toistaa lähes kaikkia markkinoilla olevia tunnettuja karaokeformaatteja. Laite toimii myöskin tavallisena DVD- ja CD-soittimena.

Liittämällä soittimen internettiin, karaokekappaleiden osto on helpompaa kuin koskaan. Valittavanasi on lukematon määrä lauluja eri maiden levyvalmistajilta. Voit ostaa biisisi yksitellen tai albumeittain (Kauppa avataan Tammikuussa 2015). Voit myös edelleenkin hankkia laulusi levyllä, jolloin alkuperänen levy jää sinulle hyllyyn, kun olet siirtänyt biisisi kovalevylle.

Laitetta kontrolloidaan mukana tulevalla kaukosäätimellä. Mikrofonien- ja musiikin äänensävyä, kaikua ja musiikin sävelkorkeutta säädetään myös laitteen etupaneelissa olevista säätimistä. Hankkimalla näppäimistön ja hiiren, laitteen käyttö on vieläkin jouhevampaa. Biisien valinta ja toimintojen operointi tapahtuu kätevästi laitteen omalta TFT näytöltä.

MadBoy kehittää laitteen ohjelmistoa aktiivisesti. Tulevaisuudessa laitteeseen on hankittavana käteviä lisäominaisuuksia, kuten esimerkiksi monipuolinen mikseri, äänistysominaisuus ja lauluesitysten videointi.

HOX!
LAITTEESEEN TULEE OLLA ASENNETTUNA KOVALEVY, JOTTA KAIKKI OMINAISUUDET TOIMISIVAT.
KOVALEVY EI SISÄLLY PERUSPAKETTIIN!

 

Helppokäyttöisen telakan ansiosta asennat soittimeen haluamasi kokoisen kovalevyn
Voit kytkeä laiteen internettiin joko ETHERNETin tai WLANin kautta
Digitaalinen sävelkorkeuden säätö, navigointi, suorat biisivalintanäppäimet ja muut päätoiminnot on sijoitettu etupaneliin, jotta voit käyttää laitetta ilman kaukosäädintä
Mikrofoniliitännät: 2 x 6.3 plugi ja 2 x XLR
Molemmille mikkikanaville omat volumesäätimet ja EQ:t, basso-, keskiääni-, treble- ja kaikusäätimillä
Musiikille volume-, basso-, keskiääni- ja trebleäätimet
Studiotasoinen REVERB-kaiku
4.3" TFT näyttö
Erittäin laadukas euroopassa kehitetty digitaalinen key control
3 x USB portti
1 x SD-korttipaikka
1 x HDMI-ulostulo
2 x RCA-stereo ulostulo (audio)
Vankka metallirakenne

PAKKAUS SISÄLTÄÄ:

1 x MadBoy STOCKER
1 x Kaukosäädin
1 x Pikakäyttöohje

tech
tech
 
Paytrail