Varaosahaku >

TUOTTEET

Logitech MX Anywhere 2S Graphite langaton hiiri

Etusivu > Tietokoneiden oheislaitteet > Hiiret ja näppäimistöt > hiiret (langattomat) > Logitech

Logitech MX Anywhere 2S Graphite langaton hiiri
Logitech MX Anywhere 2S Graphite langaton hiiri
Logitech MX Anywhere 2S Graphite langaton hiiri
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TLG2556
Valm. tuotekoodi
910-005153
Toimituskulut alk.
82,00 €
sis. ALV 24,00 %
norm.
99,00 €
alennus
17 %
säästö
17,00 €
kpl
  • VAIVATONTA TYÖSKENTELYÄ USEALLA TIETOKONEELLA Useiden tietokoneiden välillä työskenteleminen ei enää tarkoita hankalien liitetiedostoja sisältävien sähköpostien lähettämistä omaan sähköpostiosoitteeseen tai vaivalloista tiedostojen kopioimista muistitikulle. Logitech Flow -tekniikan avulla voit siirtää hiiren osoitinta kolmen näytön välillä ja jopa kopioida ja liittää tekstiä, kuvia ja tiedostoja tietokoneelta toiselle.
  • ERITTÄIN TARKKA DARKFIELD-SEURANTA Ensiluokkainen hiiri ansaitsee laadukkaimman seurantatekniikan. Siksi suunnittelimme MX Anywhere 2S -hiireen upouuden, 4 000 DPI:n tarkkuudella toimivan tunnistimen, joka toimii missä tahansa – jopa neuvotteluhuoneen sileällä lasipöydällä.
  • LADATTAVA AKKU Nopeasti latautuvan akun ansiosta MX Anywhere 2S on valmis silloin kuin sinäkin. Saat tarpeeksi virtaa koko päivän töihin vain kolmessa minuutissa, ja voit jatkaa hiiren käyttöä lataamisen ajan. Täyteen ladattu akku voi kestää jopa 70 päivää. Lataa yksinkertaisesti yhdistämällä hiiri tietokoneeseen mikro-USB-latausjohdolla, ja voit jatkaa hiiren käyttöä latauksen aikana.
  • HUIPPUNOPEA VIERITYS Pitkien asiakirjojen ja verkkosivujen selaaminen sujuu entistä nopeammin ja helpommin. Voit myös siirtyä pyörää painamalla asteittaiseen vieritystilaan, kun haluat ohjata vieritystä tarkemmin. Vierityspyörän rullatessa vapaasti voit kiitää vaivatta pisimpienkin dokumenttien ja verkkosivujen läpi ja pysähtyä silmänräpäyksessä, heti kun haluat. Napsaus napsaukselta etenevässä tilassa voit suunnistaa tarkasti taulukoissa ja tietokannoissa.
  • EASY-SWITCH JA KAKSI YHTEYS- VAIHTOEHTOA MX Anywhere 2S -hiiren voi kytkeä tietokoneeseen mukana tulevalla Logitech Unifying -vastaanottimella tai Bluetooth LE -tekniikalla. Logitech Easy-Switch -tekniikan ansiosta hiiren voi liittää jopa kolmeen laitteeseen, ja laitetta voi vaihtaa painikkeen painalluksella.
  • PIENI KOKO JA KÄTEEN SOPIVA MUOTOILU Tämä langaton mobiilihiiri on tarpeeksi pieni kulkeakseen mukana minne tahansa. Sen avulla hommat hoituvat, oletpa sitten kotona, töissä tai tien päällä.

Laitteen tyyppi:  Hiiri
Langaton vastaanotin:  USB johdoton vastaanotin
Leveys:  6.16 cm
Syvyys:  10.03 cm
Korkeus:  3.44 cm
Paino:  106 g
Väri:  Grafiitti
Liitettävyystekniikka:  Langaton
Liitäntä:  Bluetooth, 2.4 GHz
Toimintaetäisyys enintään:  Jopa 10 m
Liikkeen havaitsemistekniikka:  Laser
Painikkeiden määrä:  7
Liiketarkkuus:  4000 dpi
Suorituskyky:  Reaaliaikainen herkkyyskytkin 200 - 4000 dpi
Ominaisuudet:  Vierityspyörä, Logitech Darkfield Laser Tracking, akun ilmaisin, Logitech Unifying -vastaanotin, Easy-Switch -tekniikka
Liitännät:  1 x USB - 4 nastan USB Type A
Sisältyvät lisävarusteet:  Micro-USB-kaapeli
Akku / paristo
Tekniikka:  Litiumpolymeeri
Kapasiteetti:  500 mAh
Akun kesto (jopa):  70 päivää
Vaadittu käyttöjärjestelmä:  Microsoft Windows 7 / 8 / 10 or later, Apple MacOS X 10.10 tai uudempi
Huolto ja tuki:  Rajoitettu takuu - 2 vuotta

tech
tech
Paytrail