Varaosahaku >

TUOTTEET

Logitech Z-506 5.1 Surround Sound kaiutinjärjestelmä

Etusivu > Hifi/Audio > kaiuttimet ja kaiutinkaapelit

Logitech Z-506 5.1 Surround Sound kaiutinjärjestelmä
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TLG249
Valm. tuotekoodi
980-000431
Toimituskulut alk.
133,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Logitech Surround Sound Speakers Z506 - 5.1 kaiutinpaketti.

Uuden sukupolven Logitech Z506 -monikanavakaiuttimet tuovat 5.1 äänentoiston miltei mihin tahansa kodin viihdelaitteeseen, kuten PC, PLAYSTATION 3, Xbox 360, Wii, iPod, televisio ja DVD-soitin. Kaiuttimissa on 3D Stereo -toiminto, joka muuntaa kaksikanavaisen stereoäänen kuuntelijan ympäröiviksi 5.1 monikanavaääniksi. Näin elokuvat ja pelit tulevat entistä lähemmäksi kuuntelijaa ja hänestä tuntuu kuin olisi osana tapahtumia.

Logitech Z506 -monikanavakaiuttimet on helppo ottaa käyttöön, koska kaikki liitännät ja kaapelit ovat värikoodattuja. Lisäksi mukana toimitetaan audiokaapelit tietokoneen äänikorttiin ja digisoittimiin kytkemiseksi. Logitech Z506:ssa on myös RCA-audioliitännät, joten pelikonsolin voi kytkeä suoraan kaiuttimiin niiden omilla RCA-kaapeleilla. Kaiuttimet tukevat myös kahden eri laitteen yhtäaikaista liittämistä.

Kaiuttimien 75 watin (RMS) kokonaisteho täyttää huoneen laadukkaalla äänellä ja parhaimmillaan ravistelee myös ikkunoita. Alaspäin suunnattu bassovahvistin jykevöittää matalia ääniä ja herättää musiikin, leffat ja pelit eloon. Bassotasoa voi myös erikseen säätää haluamakseen ja silloin kun muita asukkaita ei halua häiritä, niin voi hyödyntää kaiuttimissa olevaa kuulokeliitäntää.

Sopii mm. tietokoneille, musiikkisoittimille, DVD-soittimille ja pelikonsoleille

75W kokonaisteho (RMS)
Taajuusvaste 45 Hz - 20 kHz
Erillinen säädin basson voimakkuudelle
Värikoodatut kaapelit
Kaapelien pituus: etukaiuttimet: 2 metriä, takakaiuttimet: 5 metriä, keskikaiutin: 2.7 metriä, tarvikekaapelit: 2 metriä
Paino: 5.1 kg

Takuu 24kk.

tech
tech
Paytrail