Tuotteet

Epson Perfection V550 Photo tasoskanneri A4

Etusivu > Tietokoneiden oheislaitteet > skannerit

Epson Perfection V550 Photo tasoskanneri A4
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TPS2419
Valm. tuotekoodi
B11B210303
Toimituskulut alk.
225,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl
 • Nopea ja laadukas skannaus
  Epsonin Matrix CCD ‑tekniikka ja 6 400 dpi:n optinen tarkkuus takaavat, että laite tallentaa kaikki yksityiskohdat. Nopean ja energiatehokkaan Epson ReadyScan LED ‑tekniikan ansiosta skannerin lämpenemisaika on hyvin lyhyt, joten voit aloittaa valokuvien ja filmien skannaamisen ilman viivytyksiä.
 • Vanhojen valokuvien entistäminen
  Digital ICE ‑tekniikan avulla voit korjata vahingoittuneen filmin ilman aikaa vievää retusointia. Tekniikka poistaa epätäydellisyydet, naarmut ja sormenjäljet skannatusta filmistä automaattisesti. Voit myös elävöittää vanhat valokuvat Epson Easy Photo Fix ‑ohjelmistolla, joka kirkastaa haalistuneet värit, poistaa pölyjäljet ja korjaa kuvan valotusta.
 • Negatiivit digitaalisiksi
  Sisäisen filmiyksikön avulla voit skannata kerralla kaksi 35 millimetrin negatiivia (12 kuvaa) tai neljä 35 millimetrin diakuvaa. Voit skannata myös keskikoon filmejä. Lisäksi voit skannata jopa kaksi A2-kokoista sivua, kuten suuria valokuvia, sanomalehtijuttuja tai julisteita, käyttämällä ArcSoft Scan 'n' Stitch Deluxe ‑ohjelmistoa¹.
 • Skannaus pilvipalveluun
  Epson Easy Photo Scan ‑toiminnon avulla voit skannata suoraan haluamiisi sosiaalisen median sivustoihin, valokuvien jakosivustoihin tai muihin pilvitallennuspalveluihin. Pääset käsiksi valokuviisi lähes missä tahansa ja jakaa ne helposti ystäviesi ja perheenjäsentesi kanssa.
 • Energian säästö
  Valokuvaskannerin lähes olematon lämpenemisaika ja hyvin pieni energiankulutus auttavat pienentämään sähkölaskua ja ympäristövaikutuksia.

Liitäntätyyppi:  USB 2.0
Värisyvyys:  48-bittiset värit
Värisyvyys (ulkoinen):  48-bittiset värit
Optinen tarkkuus:  6400 dpi x 9600 dpi
Interpoloitu tarkkuus:  12800 dpi x 12800 dpi
Lamppu / valolähdetyyppi:  Valkoinen LED-valo
Skannauksen tiheysalue:  3.4D
Skannerin ominaisuudet:  Digital ICE Technology, EPSON ReadyScan LED Technology, Backlight Correction
Mukana tulevat ohjelmistot:  EPSON Scan, ArcSoft Scan-n-Stitch Deluxe, EPSON Event Manager, EPSON Copy Utility, ABBYY FineReader 9.0 Sprint, ABBYY FineReader 8.0 Sprint for MAC
Vaadittu käyttöjärjestelmä:  Microsoft Windows XP, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista, Apple MacOS X 10.5.8 tai uudempi, Windows 8
Leveys:  28 cm
Syvyys:  48.5 cm
Korkeus:  11.8 cm
Paino:  4.1 kg
Huolto ja tuki:  1 vuoden takuu

tech
tech
Paytrail