Varaosahaku >

TUOTTEET

Microsoft Wireless Desktop 3050 langaton näppäimistö & hiiri

Etusivu > Tietokoneiden oheislaitteet > Hiiret ja näppäimistöt > Näppäimistö- ja hiiripaketit

Microsoft Wireless Desktop 3050 langaton näppäimistö & hiiri
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TMC1545
Valm. tuotekoodi
PP3-00009
Toimituskulut alk.
58,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Päivitä kannettavan tai pöytäkoneen käyttökokemuksesi tällä langattomalla näppäimistö-hiirisetillä, joka sisältää lukuisia käteviä toimintoja nykyaikaisessa kuoressa. Näppäimistön pehmeä kämmentuki ja hiljaiset näppäimet antavat elegantin ammattimaisen ulkonäön ja tunteen, josta nautit päivästä päivään. Näppäimistön toiminnot ovat muotoilun arvoisia - nauti kätevistä mediaohjaimista, yhden kosketuksen zoomauksesta ja ohjelmoitavista pikanäppäimistä, joilla voit käyttää Windowsin tehtäväpalkin ohjelmia.

Näppäimistössä on myös käytetty Advanced Encryption Standard (AES) -teknologiaa, joka suojaa henkilökohtaiset tiedot salaamalla näppäillyt merkit. Microsoftin BlueTrack Technologyn ansiosta hiiri toimii tarkasti lähes kaikilla pinnoilla. Kumiset tartuntapinnat ja hieman pitempi runko tekevät puolestaan hiirestä hämmästyttävän miellyttävän käyttää. Voit mennä jopa 10 metrin päähän tietokoneesta signaalin heikkenemättä liikaa.

  • 128-bittinen AES-salaus Näppäimistössä on käytetty Advanced Encryption Standard (AES) -teknologiaa, joka suojaa henkilökohtaiset tiedot salaamalla näppäillyt merkit. Kukin näppäimistö on tehtaalla yhdistetty pysyvästi vastaanottimeensa, joten mitään avaintietoja ei koskaan jaeta ilmateitse.
  • Sisäänrakennettu rannetuki Sisäänrakennettu rannetuki tukee ranteita ja pitää ne suorina.
  • Langatonta vapautta ja käyttömukavuutta Anna itsellesi työskentelytilaa langattomalla USB-vastaanotinta käyttävällä näppäimistöllä, jonka ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia toisiinsa sotkeutuvista johdoista.
  • Mukautettavat pikanäppäimet Mukautettavilla pikanäppäimillä pääsee helposti usein tarvittuihin ohjelmiin.
  • BlueTrack Technology BlueTrack Technology yhdistää optisen tehokkuuden laserin täsmällisyyteen. Lopputuloksena on parempi seuranta lähes kaikilla pinnoilla.
  • Snap-in -pienoisvastaanotin Liitä langaton vastaanotin tietokoneen USB-porttiin, kun olet valmis aloittamaan työt. Kiinnitä se hiiren pohjaan, kun matkustat.
  • Käyttömukavuutta ja hallittavuutta - kummallakin kädellä Ylivoimainen, käyttäjän kätisyydestä riippumaton käyttömukavuus.

Laitteen tyyppi:  Näppäimistö- ja hiiri -pakkaus - langaton
Liitäntä:  2.4 GHz
Langaton vastaanotin:  USB johdoton vastaanotin
Mitat (L x S x K) / paino:  
Näppäimistö: 46.7 cm x 19.9 cm x 4.43 cm / 829 g
Hiiri: 7.025 cm x 11.67 cm x 4.22 cm / 152 g
Langaton vastaanotin: 4.654 cm x 1.575 cm x 0.785 cm / 5 g
Näppäimistönimi:  Microsoft Wireless Keyboard 3050
Näppäimien määrä:  105
Hot Key -toiminto:  My Pictures, my Documents, laskin, sähköposti, volyymi, vaimennus, Minun suosikkini, Skype, toisto/tauko, edellinen kappale, seuraava kappale, etusivu, musiikki
Rannetuki:  Kyllä
Osoitinlaitteen nimi:  Microsoft Wireless Mouse 5000 - langaton
Näppäinten määrä:  5
Liikkeen havaitsemistekniikka:  Optinen
Vaadittu käyttöjärjestelmä:  Microsoft Windows 7, Windows 8, Windows 10
Akku / paristo
Tyyppi:  AA-tyyppi
Asennettu määrä:  2
Tekniikka:  Alkali
Huolto ja tuki:  Rajoitettu takuu - 3 vuotta

tech

Asiakkaat ostivat myös

-9 %
Goobay
Ulkokäyttöön ethernetkaapeli Cat6 U/UTP 40m
Nämä kaapelit ovat ihanteellisia käytettäviksi ja asennettaviksi ulkona, esimerkiksi puutarhaan, retkeilyyn, rakennusten julkisivuihin, valvontakameroiden... 
25,40 €
norm.
27,90 €
alennus
9 %
säästö
2,50 €
Saatavilla 12 kpl
tech
Paytrail