Varaosahaku >

TUOTTEET

SteelSeries Rival 5 pelihiiri USB

Etusivu > Tietokoneiden oheislaitteet > Hiiret ja näppäimistöt > hiiret (langalliset) > SteelSeries

SteelSeries Rival 5 pelihiiri USB
SteelSeries Rival 5 pelihiiri USB
SteelSeries Rival 5 pelihiiri USB
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TST13649
Valm. tuotekoodi
62551
Toimituskulut alk.
92,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Hallitse mitä tahansa peliä. Rival 5 on monipuolisin tarkkuuspelihiiri. Voit mukauttaa sen 9 ohjelmoitavaa painiketta pelien pelaamiseen sopivaksi, mukaan lukien mukautettavalla pikatoimintojen vaihtokytkimellä, joka on suunniteltu salamannopeisiin pelitilanteisiin.

 • 9 ohjelmoitavaa painiketta
  Jokainen painike on täysin mukautettavissa tärkeimpiä pikanäppäintoimintoja varten. Viisipainikkeinen sivupaneeliasettelu on suunniteltu nopeille peukaloliikkeille oman vaihtokytkimemme avulla nopeita ja tehokkaita pelin aikaisia toimintoja varten ilman, että menetät otettasi tai tähtäyksesi häiriintyy.
 • TrueMove Air -anturi
  PixArtin ja SteelSeriesin suunnittelema malli lyö kilpailijat aidolla 1:1-seurannalla, 18 000 CPI: llä, 400 IPS: llä, 40 G: n kiihtyvyydellä ja kallistusseurannalla, joilla epätoivottavan seurannan voi estää jyrkkien pudotusten, häiriöiskujen ja pikamuutosten aikana.
 • Aito 1:1-seuranta
  Ammattilaiset vaativat äärimmäistä tarkkuutta. Ensiluokkainen TrueMove Air -anturimme on kolme kertaa tarkempi kuin kilpailevat tuotteet, joten jokainen hiiren liike pienimmästä säädöstä sarja-ampumiseen tuottaa pelissä juuri halutun kaltaisen tuloksen.
 • Paino vain 85 grammaa
  Laadukkaan hiiren kätevät ominaisuudet ilman lisäpainoa edistyneen suunnittelun ansiosta. Hiiri on kevyt ja suorituskykyinen, joten voit pelata mukavasti tuntien ajan.
 • Seuraavan sukupolven kultaiset IP54-mikrokytkimet
  Hiiri on mitoitettu 80 miljoonalle napsautukselle (kolminkertainen kestävyys muihin pelihiiriin verrattuna), ja sen parannetut pölyn- sekä vedenkestävät kytkimet takaavat täydelliset napsautukset kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa ja estävät tuplanapsautukset, jolloin laukauksista tulee vuorenvarmoja ja ne siirtyvät aivan uusiin ulottuvuuksiin.
 • Loistava PrismSync-valaistus
  Uudistettu valaistus sisältää 10 aluetta ja 16.8 miljoonaa kauniin kirkasta väriä, jotka voidaan yhdistää muiden SteelSeries-tuotteiden kanssa. Valitse miljoonista väreistä ja tehosteista reaktiivisesta valaistuksesta interaktiivisiin valonäytöksiin, jotka nostavat RGB: n aivan uudelle tasolle.

Laitteen tyyppi:     Hiiri
Ergonominen design:     Kyllä
Suunnistus:     Oikeakätinen
Leveys:     6.815 cm
Syvyys:     12.88 cm
Korkeus:     4.2 cm
Paino:     85 g
Tuotemateriaali:     ABS-muovi
Väri:     Himmeä musta
Liitettävyystekniikka:     Langallinen
Liitäntä:     USB
Liikkeen havaitsemistekniikka:     Optinen
Painikkeiden määrä:     9
Liiketarkkuus:     18000 cpi
Suorituskyky:     1 ms vastausaika, 40 G enimmäiskiihdytys, kyselytaajuus: 1000 Hz, 400 tuumaa sekunnissa, reaaliaikainen herkkyydenvaihdin 100 - 18 000 cpi
Kaapelin pituus:     2 m
Ominaisuudet:     Polytetrafluoroethylene (PTFE) -tassut, 9 ohjelmoitavaa painiketta, RGB 16.8 millions multi-color illumination, true 1:1 -seuranta, kämmenote, kynsiote, Golden Micro IP54 mekaaniset kytkimet, SteelSeries TrueMove -ilmantunnistin, 80 miljoonaa klikkausta, 10 RGB-vyöhykettä
Sisältyvät lisävarusteet:     USB-kaapeli (2 m)
Vaadittu käyttöjärjestelmä:     Apple MacOS, Linux, Microsoft Windows
Takuu 2v

tech
tech
Paytrail