Varaosahaku >

TUOTTEET

Satechi 30W Travel Charger with USB-C and USB-A outlet

Etusivu > Puhelimien tarvikkeet > puhelimien laturit

Satechi 30W Travel Charger with USB-C and USB-A outlet
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TST10907
Valm. tuotekoodi
ST-MCCAM-EU
Toimituskulut alk.
29,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Satechi 30W Dual Port -seinälaturi on tien päällä oleva ratkaisu USB-C-tabletteihin ja älypuhelimiin. USB-C-virransyöttöportin (enintään 18 W) avulla voit ladata virranhimoiset USB-C-tabletit tai ladata yhteensopivat älypuhelimet ja USB 3.0 -portit (enintään 12 W) muihin USB-A-laitteisiin. Sen kestävä, kuumuutta kestävä rakenne takaa turvallisen ja huolettoman latauksen virtaa varten aina kun tarvitset sitä.

Tehokas USB-C PD -lataus
Nauti päivitetystä USB-C-virransyötöstä erittäin pienikokoisessa sovittimessa, joka sopii täydellisesti USB-C-tablettien ja nopeasti lataavien yhteensopivien älypuhelinten lataamiseen tien päällä jopa 18 W: iin saakka. Liitä USB-C vain USB-C-porttiin tuetun laitteen nopeaa lataamista varten.

Ylimääräinen USB-A 3.0 -portti
Mukana USB-laite toisen USB-laitteen lataamiseen samanaikaisesti, ihanteellinen muille USB-älypuhelimille, medialaitteille ja muille, jopa 12 W. USB-latauskaapelit eivät sisälly toimitukseen.

Kompakti, matkustamiseen sopiva muotoilu
Sen ultrakompakti muotoilu tekee tuulen liikkumisesta taitettavan pistokkeen avulla helpon säilytyksen ja laajan jännitetulon (100–240 V), joka on ihanteellinen kansainväliseen matkustamiseen. Saattaa tarvita muita kansainvälisiä pistokkeita.

Turvallisuuden lisäominaisuudet
30 W: n kaksoisporttiseinälaturi on sijoitettu kestäviin, lämmönkestäviin materiaaleihin ja se on CE-, ETL-, USBIF- ja FCC-standardien mukainen turvallisen ja huolettoman latauksen varmistamiseksi. Suosittelemme aina alkuperäisten latauskaapeleiden käyttöä.

Yhteensopivat laitteet
2020/2018 iPad Pro, 2020/2018 MacBook Air, 2015/2016/2017 MacBook, iPhone 11 Pro Max / 11 Pro / 11, XS Max / XS / XR, Microsoft Surface Go, Nintendo Switch, Samsung Galaxy S10 Plus / S10 / 9 Plus / S9 ja enemmän. Ei tue Samsung S20.

Kysy saatavuus

tech
tech
Paytrail