Varaosahaku >

TUOTTEET

Dymo tarratulostin LabelManager 420P black

Etusivu > Tulostus > muut tulostustuotteet

Dymo tarratulostin LabelManager 420P black
Tuotemerkki
Tuotekoodi
TDM10045
Valm. tuotekoodi
S0915440
Toimituskulut alk.
169,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

DYMO® LabelManager ™ 420P -tarratulostin on varustettu litiumioniakulla - samaa tekniikkaa käytetään matkapuhelimissa ja kannettavissa tietokoneissa - Poistaa AA-paristojen vaivat. Lataa ja käytä - toisin kuin verkkolaitteella, voit nyt tulostaa tarroja missä tahansa. Tarratulostimen uusi muotoilu sopii täydellisesti kaikkiin toimistoihin tai työtiloihin. Lisäksi se sisältää asiakkaidemme innoittamia uusia ominaisuuksia, joiden avulla saat haluamasi tulokset helpommin ja kätevämmin.
Uusi, suuri taustavalaistu näyttö näyttää neljä riviä tekstiä. Työskentele nopeammin parannetulla käyttöliittymällä, joka näyttää kaikki valikkokohteet vierittämättä. Muotoiluvaihtoehdoissa on myös helposti ymmärrettäviä kuvakkeita. Valitse 8 fontista ja 10 tekstityylistä. Valitse 8-ruutuinen teksti ja käytä alaviivaa. 10 tarran muistin ansiosta poistat toistuvan työn.
LabelManager 420P käyttää DYMO D1 -tarroja, joiden leveys on 6, 9, 12 ja 19 mm. Kirjoita teksti nopeasti ja luonnollisesti tavallisella ABC-näppäimistöllä ja käytä erikoistoimintonäppäimiä, jotta pääset nopeasti välimerkkeihin, valuuttamerkkeihin ja erikoismerkkeihin.


Ominaisuudet ja hyödyt -

    Käytä erillistä - tai liitä tietokoneeseen tai Maciin USB: n kautta, ja olet valmis tulostamaan muutamassa sekunnissa.
    Suunnittele tarrat tietokoneen näytölle DYMO Label -ohjelmiston avulla - leikkaa ja liitä tekstiä, lisää viivakoodeja, grafiikkaa ja logoja.
    Suuri taustavalaistu näyttö, jossa 4 riviä.
    Valitse 8 fontista, 7 fonttikokosta, 10 tekstityylistä, 8 kehyksestä ja alleviivauksesta.
    Viivakoodien tulostaminen: UPC-E, Code-39, Code-128, EAN 13, EAN 8, UPC-A.
    Nopea pääsy erikoismerkkeihin, mukaan lukien välimerkit, valuuttamerkit ja diakrittecken (esim. É, à, ç, ...).

tech
tech
Paytrail